Biografie
 

Susanne Th. Kortekaas (1967), advocaat, Universiteit van Utrecht, begon haar loopbaan bij Trenité Van Doorne in Amsterdam (1995) met het praktizeren van vennootschapsrecht en energierecht. Op 1 mei 2000 stapte zij over naar Loyens & Loeff, waar zij als senior advocaat deel uitmaakte van de sectie onderneming totdat zij in 2005 werkzaam werd bij de Luxemburgse vestiging van Loyens & Loeff.
In oktober 2006, stapte zij over naar Equity Trust Luxemburg, een wereldwijde speler op het gebied van trust services, waar zij de juridische afdeling leidde.  De meer dan tien jaar ervaring als advocaat bij twee gerenommeerde Nederlandse advocatenkantoren en haar managementfunctie bij Equity Trust hebben Susanne geholpen bij het opbouwen van waardevolle contacten in de internationale zakenwereld.

Susanne specialiseerde zich  in vennootschapsrecht aan de Grotius Akademie en in olie- en energierecht aan het Centre for Petroleum and Mineral Law and Policy van de Universiteit van Dundee, Schotland. Zij is co-auteur van de SDU publikatie “De Europese Vennootschap” en auteur van diverse andere publicaties.

Susanne is ingeschreven als advocaat aan het tableau van Amsterdam en Luxemburg. Tevens is zij lid van de International
Bar Association.

Talen: Nederlands, Engels, Frans en Duits